Şenpiliç Personel Eleman Alımı 2016

Şenpiliç personel eleman alımı yapıyor. Şenpiliç 2015 yılında da olduğu gibi 2016 yılında da çok sayıda personel alıyor. Bünyesindeki eksikliği tamamlamak adına çok sayıda personel eleman alan Şenpiliç iş ilanlarına haberimzin devamını inceleyerek başvuruda bulunabilirsiniz.

Yıllardan bu yana ülkemizde gıda sektöründe faaliyet gösteren Şenpiliç, kurulduğu yıllardan bu yana personel istihdamları ile işsizliğin azalmasına yardımcı olmaktadır. Çok sayıda kişiye iş imkanı sağlayan Şenpiliç Eleman Alımı ilanlarını kendi resmi internet sitesinden ve kariyer sitelerinden vermektedir. Şenpiliç, personel alım sürecini özenle gerçekleştirmekte hem deneyimli hem de deneyimsiz onlarca personel alımı yapmaktadır.

Şu anda da Şenpiliç Eleman Alımı ilanları çok sayıda açılmıştır ve personel alımları yıl sonuna kadar da devam edecektir. Türkiye’nin bir çok ilinde personel alımlarını gerçekleştirecek olan Şenpiliç, Özellikle İstanbul bölgesinde fazla alım yapacaktır. Türkiye’nin yanı sıra dünya ülkelerine de ihracat yapan firmanın personeli olma şansını siz de yakalayabilirsiniz. Öncelikle 2016 yılı için alım yapılacak olan pozisyonlardan bahsedelim. Şenpiliç’in alım yapılacak olan kadroları şu şekildedir;

- SATIŞ YETKİLİSİ

- ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ

- ÜRETİM YÖNETİCİSİ

- MALİYET MUHASEBESİ YÖNETİCİSİ

- SATIŞ YETKİLİSİ

- MUHASEBE YETKİLİSİ

- MAKİNE MÜHENDİSİ

Yukarıda saydığımız pozisyonlar için Şenpiliç Eleman Alımı ilanları açılmıştır. Bu ilanlara başvuru yapmak için ilan şartlarını taşımanız gerekmektedir. Şenpiliç firması Genel başvuru ile de personel alımı yapmaktadır. Özellikle hiçbir vasfı ve iş deneyimi olmayanlar için firmanın genel başvuru ile alım yapıyor olması büyük bir avantajdır. Siz de hemen internet üzerinden firmanın ilanlarına göz gezdirmeye başlayabilirsiniz. Başta İstanbul olmak üzere bir çok ilde personel alımı yapacak olan firmanın bir çalışanı da siz olabilirsiniz. Zaman kaybetmeden hemen siz de ilanlara başvuru yapın ve yıl sonuna kadar iş sahibi olma şansını yakalayın. Yıl sonuna kadar devam edecek olan alımlarla iyi bir işiniz olabilir. Gelecek yıl da ilanlar açılmaya devam edecektir.  

Şenpiliç İş İlanlarına Başvuruda bulunmak için alt kısımda verilen bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/senpilic-gida-san-a-s-is-ilanlari-c2976-p21709/

Editör: TE Bilisim