Devlet Personel başkanlığı 25 Aralık 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusunda Selçuk Üniversitesinin personel alımı yapacağını açıklamıştı. Buna göre Selçuk Üniversitesi farklı kadrolarda sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Adayların bu boş kadrolara başvuru yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Kamıu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gerekmektedir. İlana göre Selçuk Üniversitesi 3 hemşire, 1 Sağlık Fizikçisi ve 1 Biyolog olmak üzere toplamda 5 sözleşmeli personel alımı yapacak.

ALIM ŞARTLARI NELERDİR?

Selçuk Üniversitesi bünyesine alımını yapacak olduğu boş kadrolar için adaylardan, 18 yaşından büyük olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve kamu haklarından mahrum bulunmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar ve başvurularını en geç 08 Ocak 2018 tarihine kadar yapmış olmaları gerekmektedir. Başvurular, Selçuk Üniversitesi tıp Fakültesi Hastanesi İnsan Kaynakları biriminden temin edilecek başvuru formu ile birlikte şahsen yapılacaktır. İlanın tam metni için Buraya Taıklayınız.

Editör: TE Bilisim