Şekerbank Personel Eleman Alımları İş İlanları

Şekerbank personel eleman alımları gerçekleştiriyor. Şekerbank bünyesinin çalışan ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda alım yapıyor. Sizde Şekerbank ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.

Ülkemizde bankacılık sektörünün adeta liderlerinden olan Şekerbank, gerek müşteri sayısı gerekse şube sayısıyla ön planda olan banka kuruluşlarından birisidir. Ülkemizde birçok noktada şube açmış olan Şekerbank, hizmet kalitelerini artırmak adına sene içerisinde birçok personel alımına gitmiştir. 2015 yılının sonlarına gelirken bile personel alımlarına giden Şekerbank, bankacılık sektörüne atılmak isteyen adayları oldukça heyecanlandırdı.

2015 yılının sonlarına gelirken, Şekerbank’ın resmi olarak açıkladığı personel alımları Rize, Ankara, Kocaeli ve İstanbul illerine yönelik gerçekleşecektir. Ayrıca Şekerbank, bu illerin dışında bulunan şubelerde pozisyon açılması ya da ihtiyaç halinde yeni personel alımlarına gideceği de kesindir. Şekerbank, müşteri odaklı çalışırken bunun yanı sıra banka personellerine de birçok ayrıcalık sunmaktadır. Bundan dolayı bankanın yapmış olduğu personel alımlarına başvuru sayısı çok fazla olmaktadır.

Şekerbank, Personel Alımlarını 2015’in sonlarında da her sene olduğu gibi resmi internet sitesindeki duyurulardan sonra gerçekleştirecek. Daha önceden başvuru yapmış kişilere ise e-mail yoluyla personel alım ilanları ulaştırılmaktadır. Bankacılık sektörüne atılmak isteyen kişiler bu nedenden dolayı Şekerbank’ın resmi internet sitesini sürekli olarak ziyaret etmeleri gerekmektedir.

PERSONEL ALIMLARININ OLACAĞI POZİSYONLAR

Resmi olarak açıklanan Şekerbank açık pozisyonları şöyle karşımıza çıkıyor. Sigorta ürün yönetimi yetkilisi, bireysel krediler yönetimi, borsa yatırım uzmanı, mekanik bakım sorumluları, satış pozisyonlarında yetiştirilmek üzere gişe yardımcıları. Bu ve bunun gibi birçok pozisyon, her geçen gün güncel bir şekilde yayınlanmaktadır.

İŞE ALIM SÜRECİ

Banka tabikide bazı kriterleri sizden istemektedir. Şekerbank, personel alımlarında deneyimli kişileri ve deneyimsiz yani yetiştirilmeyi bekleyen kişileri, ayrı pozisyonlarda kabul etmektedir. Eğer başvuran kişiler, başvuru yaptıkları pozisyonlarda daha önce tecrübe kazanmışlarsa, mülakatları geçmelerinin ardından iş hayatına hemen atılmaktadırlar. Ama ilk kez bu sektörde çalışacak kişilerde, banka tarafından eğitim süreci sonucunda iş hayatına başlatılmaktadır. Bunun dışında sizden öncelikle bankacılıkla alakalı bir üniversiteden mezun olmanız şartı sunuluyor. Bunun ardından da bazı sınavlara ve mülakatlara tabii tutuluyorsunuz. Bu mülakatlarda tecrübeniz, yabancı diliniz, kendinizi ifade etme yeteneğiniz ve müşteri odaklı çalışma isteğiniz sizleri diğer adaylardan ön plana çıkarmaktadır.

Şekerbank İş İlanlarına Başvuruda Bulunmak İçin alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/sekerbank-is-ilanlari-c1466-p5108/