Sarar Personel Eleman Alımı

Sarar personel eleman alımı gerçekleştiriyor. Sarar bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda ve farklı niteliklerde personel alıyor. Sizde Sarar ailesine katılmak için ilanımızın devamında verilen bilgileri inceleyiniz.

Sarar Türkiye’nin sayılı giyim markaları arasında yer alan bir firmadır. Ülkemizde erkek giyim konusunda kaliteli ürünleri ile ön plana çıkan Sarar, çok tercih edilen bir giyim markasıdır. Aynı zamanda iş hacmi olarak da büyük bir firma olan Sarar Personel Eleman Alımı ilanları ile de bir çok kişiyi iş sahibi yapmaktadır. Son derece iyi çalışma şartlarını personellerine sağlayan bu köklü markanın bir çalışanı da siz olmak istemez misiniz? 2015 yılının son aylarına yaklaşırken Sarar firmasının iş ilanlarını sizler için değerlendirdik.

Şu anda Sarar Personel Eleman Alımı ilanları az sayıdadır. Ancak yeni yıla yaklaşırken ilanların artacağını tahmin ediyoruz. Firmanın şu anda açık olan pozisyonlarında 35 kişi istihdam edilecektir. Ancak yıl sonuna kadar yeni açılacak ilanlar ile bu sayının artacağı tahmin edilmektedir. Profesyonel bir kadro ile çalışan Sarar, yeni personeller ile yoluna devam etmek istemektedir. Sarar Personel alımları insan kaynakları tarafından büyük bir titizlik içerisinde gerçekleştirilmektedir. Firmanın Türkiye mağazalarında şu anda açık olan iş ilanları şu şekildedir;

- MAĞAZA MÜDÜRÜ,

- MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI,

- KASİYER,

- GENEL BAŞVURU,

- GÜVENLİK GÖREVLİSİ.

- TERZİ,

- TEMİZLİK GÖREVLİSİ,

Sarar Personel Eleman Alımı ilanları sadece İstanbul için değil çeşitli iller için açılmıştır. Bu ilanları değerlendirerek siz de bulunduğunuz ilde bu giyim devinin bir personeli olarak çalışmaya başlayabilirsiniz. Sarar personel eleman alımı iş ilanları 2015 için bu şekilde olup daha birçok pozisyon için alımlar bulunmaktadır. Sitemizi düzenli olarak takip etmeniz durumunda firmanın yeni ilanlarına da ulaşabilir ve yeni yıl gelmeden iyi bir işe sahip olabilirsiniz. Bizi takipte kalın ve açılan yeni iş ilanlarından anında haberdar olma şansını yakalayın.  

İş İlanına Başvuruda Bulunmak İçin alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/sarar-is-ilanlari-c5955-p30838/