Türkiye'nin en gözde tekstil firmalarından biri olan Sarar Personel eleman alımı yapmaktadır. Sarar temelleri Eskişehir'de atılan gözde markalardan bir tanesidir. 1944 yılında bu sektöre atılımlar başlamış 1946 yılında ise fabrika ayağına gelinip bugünlere kadar öncü duruşu ile yükselmiştir. Sarar bugün 60 yıllık bir deneyimi ile tekstil ve takım elbise bakımından çoğu erkeğin uğrak yeri olmuştur. Ve günümüzde şu an 5000 üzerinde çalışanıyla aktif ve kaliteli bir hizmet vermektedir. 

Kurulduğundan bu yana kaliteli hizmet anlayışını belirleyen Sarar kısa zamanda Türkiye'de ve dünyada ün yaymıştır. Sarar firması bu yıl yeni verdiği ilanlar ile personel alımı yapacağını duyurmuştur. Sarar personel alımında başta İstanbul ve Ankara olmak üzere İzmir, Eskişehir, Bursa ve Antalya gibi şehirlerdeki Sarar mağazalarına da alım yapacaktır. 

Sarar personel elaman alımı için vermiş olduğu ilanlarda ihtiyaç olan bazı pozisyonları da belirtmiştir. Bu pozisyonlarda terzi, genel başvuru, kasiyer, temizlik görevlisi, mağaza satış danışmanı gibi pozisyonlara getirilecek elemana ihtiyaç duymaktadır. Bu saydıklarımız dışında ek olarak güvenlik görevlisi de alınacaktır. Bazı mağazalarda ihtiyaç dolayısıyla uygun kişilerden mağaza müdürü ihtiyacı da görülecektir. 

Sarar bugün gerçekten Türkiye'nin parmak ile gösterilebilecek saygın takım elbise markalarından bir tanesi olma özelliği taşımaktadır. Bu duruma gelebilmek kolay iş değildir eğer ki orijinal bir kadronuz yok ise. Bu bağlamdan anlaşılacağı üzere başvuracağınız iş Sarar olursa ileri ki zamanlarınızda bu size ek bir kazanç sağlayacaktır. İster burada devam edin ister buradan farklı bir işe geçin her zaman kimliğinizde bir referans olacaktır. Ama bu firmanın özgün kadrosunda yer alırsanız kim bilebilir belki de ileride hayal edemediğiniz bir noktaya da varabilirsiniz.  

Başvuruda bulunacak olan adaylar alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirler.
http://www.kariyer.net/sarar-is-ilanlari-c5955-p30838/
Editör: TE Bilisim