Sahil Güvenlik Komutanlığı 54 Personel Alacak
Sahil Güvenlik Komutanlığı 19 Ağustos 2015 tarihli yapmış olduğu duyuruya göre bünyesine farklı pozisyonlarda personel alımı gerçekleştirecek. Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesinin çalışan ihtiyacını karşılamak üzere, 10 adet Topçu, 25 adet Motorcu, 12 adet Elektrikçi ve 7 adet Kurbağa Adam olmak üzere toplamda 54 adet askeri personel alacak. Sahil Güvenlik Komutanlığı iş başvurusunda bullunabilmek için, en az lise mezunu olmak zorunda ve istenilen niteliklere uygun bir aday olmak zorundasınız. Sahil Güvenlik Komutanlığı istenilen genel nitelikler ve başvuru bilgileri şöyledir:
GENEL ŞARTLAR:
- Askerlik ile hiç bir ilgisi bulunmyan adayllar,
- T.C. Vatandaşı olan adaylar,
- En az lise mezunu olan veya denki okul mezunu olan adaylar,
- 26 Yaşını heiz doldurmamış olan adaylar,
- Yapılacak olan sınavlardan başarılı puanlar alarak kantenjana giren adaylar,
- Aday hakkında yapılacak olan soruşturmanın olumlu çıkması,
- Askeri okuldan ilişksi kesilmemiş olan adaylar,
- Türk Silahlı Kuvvetlerinde daha önce subay, astsubay, uzman jandarma ve uzman erbaş olarak istihdam edilmemiş olmak,
- Alım yapılacak olan pozisyon hakkında bilgisi olan adaylar,
- Yabancı uyruklu kişilerle evlenenlerden; bu evlilikleri, 12 Mart 1997 gün ve 22931 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmelikte belirtilen esaslar dâhilinde Genelkurmay Başkanlığı tarafından uygun görülmeyenler ile; başvuru ile atama yapılıncaya kadar geçen süre içerisinde çeşitli nedenlerle Türk vatandaşlığından çıkartılanların başvuruları kabul edilmez/iptal edilir.
- Sağlıklı olmak ve yapılacak sınavdan başarılı puan alanlar askeri hastanede olumlu sonuç almak,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularını, 24 Ağustos 2015 tarihinde saat 15:00 itibari ile başlayacak olup, 27 Ağustos 2015 tarihinde saat 11:00 da bitirmeleri gerekmektedir. Başvurular gerekli sayıda başvuru almazsa idare tarafından başvuru süresi uzatılacaktır. Başvurular, sadece www.sgk.tsk.tr Genel Ağ (internet) adresinden yapılacaktır. Dolrulan kılavuzda hangi şartlarda olursa olsun niteliklere uygun olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.
Ayrıca ilanın tam metni ni inceleyerek daha fazla bilgiye ulaşabilir ve başvurularınızı gerçekleştrebilirsiniz
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim