Sağlık sektörü ülkemizde her sene gelişmekte ve Bakanlık tarafından sıkı kontrol edilmeye devam edilmektedir. Bakanlıkta Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı ile atamalarını artırmakta ve sözleşmeli olarak personel alımı da yapmaya devam etmektedir. Ülkemizde faaliyetini sürdürmekte olan özel sağlık kuruluşları çok sayıda farklı pozisyonlarda çalışmak üzere sağlık personeli arayışını sürdürüyor. Kimi sağlık kuruluşları ilanlarını resmi sitelerde bulunan ilan sayfaları üzerinden yayınlarken kimileri iş bulma siteleri üzerinden yayınlamaktadır. Sizin için bu iş ilanlarını takip etmekte ve sitemize anlık olarak eklemekteyiz. Yeni yayınlanan ilanlar ile pek çok sağlık kurumu bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacak.

Hangi Pozisyonlara Personel Alınacak

Sağlık Kuruluşları bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapmaya devam ediyor. Peki yayınlanan son ilanlara göre hangi pozisyonlarda iş alımı devam ediyor.
İlköğretim Mezunu Temizlik Personeli
Hasta Danışmanı
Şoför
Güvenlik Görevlisi
Hemşire
Ebe
Diş Hekimi
Kafeterya Görevlisi

Yukarıda adı geçen pozisyonlara çok sayıda personel alımı yapılacak. Pozisyonlara başvurmak için gerekli bölümlerden mezun olmak ve Sağlık Kuruluşunun belirlemiş olduğu niteliklere sahip olmak gerekmektedir. İş ilanlarının detaylarını ve iş başvuruları yapmak için aşağıda bulunan linki takip ediniz.

www.yenibiris.com/hastaneler-saglik-kuruluslari-is-ilanlari
www.kariyer.net/--is-ilanlari-f014002001