Devlet Personel başkanlığı tarafından 27 Ekim 2017 tarihli yapılmış olan duyurular arasında yer alan Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alım ilanı ile Avukat alımı yapılacak. Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek amaçlı Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Hukuk Müşavirliği ve Avukatlık Giriş Sınavı ve Atama Yönetmeliği hükümleri uyarınca münhal bulunan 2 (iki) adet Avukat kadrosuna sınavla atama yapılacaktır. 

ALIM ŞARTLARI NELERDİR?

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesine alımını yapacak olduğu avukat adaylarından, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunu olan ve KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Lisans düeyinde Hukuk fakültesi mezunu olmak veya buna denkliği YÖK onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak ve Son başvuru günü itibari ile avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak şartları aranamktadır.

BAŞVURULAR:

Sağlık Bilimleri Üniversitesi avukat lım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularına, 27 Ekim 2017 tarihi itibari ile başladılar. Buna göre son başvurular en geç 10 Kasım 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular şahsen Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına yapılacaktır. (Selimiye Mh., Tıbbiye Cd., 34668, Üsküdar/İSTANBUL ). İlanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayarak ulaşabilirler.

Editör: TE Bilisim