Bir çok vatandaş Sağlık Bakanlı'ğından gelecek açıklamaları beklerken bir çok düşünce kafaları karıştırmıştı. Düşünceler kafaları karıştırırken Sağlık Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden kafaları kurcayalan konular hakkında açıklama yapıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre KPSS 2018/4 sınavı ve KPSS-2018/5 sınavı sonuçlarına yönelik yapılan istihdam oluşturuacak sağlık personellerine yönelik yapılan personel alım işlemleri ve atama işlemleri öncesinde yapılan güvenlik ile ilgili yapılan araştırmalar ve daha önce çalışılan yerler hakkında yapılan arşiv araştırmaları sonuçlanmasıyla birlikte adayların beklediği açıklama yapıldı.

Personel alımı kapsamında sıkı bir araştırmadan geçen adayların tamamlanmış listeleri İl Sağlık Müdürlüklerine teslim edildi.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK

Soruşturma ve araştırma işlemleri biten personellerin göreve başlama işlemleriyle ilgili yapılacak olan başvurular 17 Eylül 2018 Tarihinde başlayarak 5 Ekin 2018 tarihinde sona erecek. Adaylar bu süre içerisinde Sağlık Kurumları tarafından kurulan komisyonalar başvurmaları zorunlu tutulmaktadır.

Göreve Başlamak için Kurulan Komisyonlar ve Başvuru Detayları için TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim