Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilana göre bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek amaçlı farklı kadrolarda alım yapacağını belirtmişti. Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup başvurularına devam etmekteydiler. Ancak söz konusu olan ilan için başvurularda son günlere gelindi. Adaylar başvurularını başvuru şartlarına göre tamamlamaları gerekmektedir.

İLANIN DETAYLARI:

Sağlık Bakanlığı bünyesine toplamda 7 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Buna göre Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdülüğü ile AB Komisyonu Türkiye Delegasyonu arasında imzalanan Doğrudan Hibe sözleşmesi kapsamında Geçici Koruma Altındaki Suriyelilerin Sağlık Tatüsünün ve Türkiye Vumhuriyeti tarafından sunulan ilgili himetlerinin geliştirilmesi adı altında açılan Projede görevlendirilmek üzere 5 AB Finans Asistanı ve 3 AB Tahakuk ve Bordo Asiatanı kadrolarında toplamda 7 kişi alacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adaylardan her kado için aynı nitelik aranacaktır. Bu sebeple AB Tahakkuk ve Bordo Asistanı pozisyonu için, en az 1 yıl bu yönde çalışmış olmak, MS Office programları bilgisine sahip olmak, iyi derecede ingilizce, Arapça ve Türkçe bilmek, RB uygulamaları kullanabilmek ( tercih Sebebi ), lisans derecesinde eğitim veren üniversitelerin Finans, Ekonomi, Muhasebe,İktisadi ve İdari Bilimler, İnsan Kaynakları Yönetimi veya Mühendislik bölümlerinden mezun olmak nitelikleri aranacak.

AB Finanas Asistanı Pozisyonu için ise, Finanas alanında en az 3 yıl dneyimi olmak, Çok iyi derecede İngilizce ve Türçe Bilmek, İletişim becerisine sahip olmak, iyi derecede raporlamaya sahip olmak, Bu yönde en az bir yıl deneyimli olmak, MS office programlarının bilgisine sahip olmak ve Üniversitelerin İktisat, İşletme, Maliye, Ekonomi, Finans, Bankacılık, Ticaret, Muhasebe, Uluslararası İlişkiler mezunu olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 09 Mart 2018 tarihi saat 17:00 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Hala başvuru yapmamış olan adaylar veya başvurularını tamamlamamış olan adaylar son başvuru gününe kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Buna göre başvurular, Hazırlanmış olan İngilizce formatlı CV örneğini hazırlayarak, Sağlık Mahallesi A. Adnan Saygun 2 Cad No: 55 G Blok K:1 Oda No:6 06100 Sıhhiye Çankaya/Ankara /Türkiye adresine şahsen veya posta yolu ile teslim etmeleri gerekmektedir. Başvurularını gerçekleştiren adaylar www.saglik.gov.tr ve www.sihhatproject.org web adresileri üzerinden ilgili Mülakat yerlerini ve kimlerin mülakata girebileceğini duyuracaklardır. İlanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayabilirler.