Sağlık Bakanlığı İstanbul'da istihdam edilmek üzere Aile Hekimliği kadroları için alımlar yapacağını duyurdu. Sağlık Bakanlığı İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü boş kadrolar için aile hekimliği alım Ilanına dair bilgiler haberimizde.

Kamu ve kurumlara personel alımları devam ederken Sağlık Bakanlığı da son günlerde yapmış olduğu Açıklama ile birlikte daha önceden birçok hemşire ve sağlıkçı alacağını duyurmuştu. Sağlık Bakanlığı uzun zamandır beklenen İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü aile hekimliği 79.ek tercih yerleştirmelerine dair açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanlığı İstanbul HalkSağlığı Müdürlüğü aile hekimliği yapılacak olan tercih yerleştirmelerine kaç aile hekimi alınacak? 79. ek tercih için yerleştirme işlemleri ne zaman son bulacak? Herkes bu tercihlere başvuruda bulunabilecek mi?

Sağlık Bakanlığı, Aile Hekimliği 79. ek tercih ve yerleştirme işlemlerine toplamda 544 boş pozisyon için aile hekimliği uygulaması kapsamında birçok yerleştirme işlemi gerçekleştirecek yerleştirme işlemleri 16 Ocak Pazartesi günü 20 Ocak 2017 günü son bulacaktır başvurular mesai saati bitimine kadar geçerlidir.

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan 79. ek tercih ve yerleştirme işlemleri, kamu görevlisi tabip ve uzman Tabipler için Başvuru bilgilerini Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

http://www.istanbulhalksagligi.gov.tr/duyuru/79-ek-tercih-ve-yerlestirme-islemleri-kamu-gorevlisi-tabip-ve-uzman-tabipler-icin-basvuru-bilgileri/1133
Editör: TE Bilisim