Sağlık Bakanlığı yıl içerisinde on binlerce personel alımı yapmakta ve kurumlar arasında en çok personel alan kurumlardan bir tanesidir. Sağlık Bakanlığının son yıllarda yaptığı projeler ile daha fazla personel alım ilanları yayımlanmaya başladı. Öyle ki sağlık sistemlerinin güçlendirilmesi ve desteklenmesi projesi kapsamında çok sayıda personel alımı yapılmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan bildiri de 11 Ocak 2017 tarihinde başlayıp 26 Ocak 2017 tarihine kadar alınacak başvurular ile bakanlık kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere danışman personeli alımı yapacak. Adaylar tam zamanlı personel olarak görev yapacak olup mesai saatleri içerisinde başvuru yapmaları gerekmektedir. Peki başvuru şartları nedir? Başvuru yapması gereken adaylar bulunması gereken nitelikler nelerdir? İşte Sağlık Bakanlığının alım yapacağı danışman kadrosu hakkında detaylar.

Kimler Başvurabilir

Sağlık Bakanlığı 26 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek olan danışman personel alım ilanını yayımladı. Peki adaylar başvuru yapmak için hangi niteliklere sahip olması gerekiyor. 

Gıda mühendisliği bölümünden mezun olmak
1 yıl tecrübe sahibi olmak
Sertifika sahibi olmak
YDS'den 60 ve üzeri puan almış olmak
Windows Office programları hakkında bilgi sahibi olmak

Başvuru yapacak olan adayların yukarıda belirtilmiş olan niteliklere sahip olması gerekmektedir. Başvurular internet üzerinden yapılmakta olup detaylı bilgi ve başvuru için adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

http://www.thsk.gov.tr/component/k2/296-duyurular/gida-muhendisi-bireysel-danismanlik-hizmet-alimi.html
Editör: TE Bilisim