Sağlık Bakanlığı açık pozisyonları için her sene açık pozisyonlara göre personel ataması gerçekleştirmektedir. Kamu Personeli Seçme Sınavı puanları ile atamalar yapıldığı gibi yine ilk defa ve yeniden atama kurası ile de her sene diş doktoru, doktor vb. gibi kadrolar için de personel alımı gerçekleştirilmektedir.

Sağlık Bakanlığının bu sene 2017 yılı içerisinde toplam 30 bin kişilik personel ataması yapması beklenmektedir. Peki hangi pozisyonlar için Sağlık Bakanlığı toplam 30 bin kişilik personel alımı yapacak. Alımların hangi tarihte yapılacağı ve hangi pozisyonlar için yapılacağı duyuruldu mu?

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Sağlık Bakanlığı 2017 yılı içerisinde toplam 30 bin kişilik sağlık personeli alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak. Buna göre; 6 biyolog, 5 çocuk gelişimcisi, 2 dil ve konuşma terapisti, 27 diyetisyen, 118 ebe, 25 fizyoterapist, 825 hemşire, 1 iş ve uğraş terapisti, 11 laborant, 1 odiyolog, 1 perfüzyonist, 11 psikolog, 4 sağlık fizikçisi, 278 sağlık memuru, 193 sağlık teknikeri, 20 sağlık teknisyeni, 18 sosyal çalışmacı ve 4 tıbbi teknolog alımlarının yapılması bekleniyor. Toplam 30 bin kişilik alım yapılacak.

30 BİN KİŞİLİK ATAMA YAPILACAK

Sağlık Bakanlığı İstanbul ili için acil ihtiyaçların karşılanması adına bin 555 kişilik personel ataması yapacak ve yıl içerisinde sağlık personelleri ile ilk defa ve yeniden atamalar ile toplam 30 bin kişilik personel ataması yapması beklenmektedir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim