Sağlık Bakanlığı açık pozisyonları için yıl içerisinde çok sayıda personel ataması gerçekleştirmeye devam ediyor. Bilindiği üzere birkaç aydır basının gündeminde Sağlık Bakanlığının 12 bin 500 kişilik sağlık personeli ataması konusu bulunmaktadır.
12 bin 500 kişilik sağlık personel ataması ne zaman yapılacak soruları sorulurken Bakan Recep Akdağ bu konu hakkında önemli bir açıklama yaptı.

ONAY BEKLİYORUZ

Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından yapılan açıklama ile 12 bin 500 kişilik sağlık personel ataması için Maliye Bakanlığından vize onayı beklediklerini ve onayın verilmesi ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin müracaat ve yerleştirme işlemlerini yürüteceğini belirterek 12 bin 500 kişilik personel atamasını yapacaklarını duyurdu.

İLAN HAZIRLANIYOR

Sağlık Bakanlığı 12 bin 500 kişilik personel ataması için ilan hazırlanmıyor. Maliye Bakanlığından vize için onay beklenmekte olup Maliye Bakanlığının onayı vermesi ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezine gerekli kadroların ve atamaların yapılacağı bölgelerin gönderilmesi, başvuru ile yerleştirme işlemlerinin yapılması beklenmektedir.

Şu anda Sağlık Bakanlığının 12 bin 500 kişilik sağlık personel ataması ilan hazırlık sürecinde devam etmektedir. Yakın zamanda Maliye Bakanlığının onay vermesi ve onayın alınması ile tercih ile yerleştirme işlemlerinin de gerçekleştirilmesi beklenmektedir. Gelişmeler ile sizi bilgilendireceğiz.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim