Ülkemizde faaliyetlerine çok uzun süredir devam etmekte olan Sabancı Holding bünyesi ve kendisine bağlı bulunmakta olan yüzlerce firması ile Türkiye geneli hizmet vermeye devam etmektedir. Sabancı Holding alım yapacağı pozisyonlarını resmi internet sitesinde bulunmakta olan insan kaynakları, iş başvuruları aracılığı ile yapmaktadır.

Sabancı Holding'in insan kaynakları bölümüne bakıldığında yüzlerce farklı pozisyonlar için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için Sabancı Holding personel alımı yapıyor ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Sabancı Holding
İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 170'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Sabancı Holding 170'e yakın ilan etmiş olduğu pozisyonlar için personel alımı yapacaktır. Peki Sabancı Holding hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

FİNANSAL DANIŞMAN
ŞUBELER SİGORTA YÖNETİCİSİ
SATIŞ YÖNETİCİSİ
kIDEMLİ YAZILIM UZMANI
DISNEY SATIŞ DANIŞMANI
MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI
ÇAĞRI MERKEZİ PERSONELİ
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ PERSONELİ
TEKNO ASİSTAN
LİSE STAJYERİ 2017-2018

Yukarıda belirtilen pozisyonlar başta Sabancı Holding 170'e yakın pozisyon için personel alımı yapmaktadır. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR

Sabancı Holding insan kaynakları bölümü aracılığı ile 170'e yakın pozisyona personel alımı yapacak. Peki nasıl başvuru yapılır. Adayların aşağıda ki linki takip ederek tüm pozisyonları görmesi ve pozisyonlar için alım yapan firmayı öğrenerek aranan şartları yine aynı link üzerinden incelemesi gerekmektedir. Başvurularda aynı kanal üzerinden gerçekleştirilmektedir.

https://goo.gl/nww8d4
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ