Ülkemizin en tanınır ve en büyük şirketler grubu arasında yer alan Sabancı Holding kendi bünyesi ve bünyesinde faaliyet göstermekte olan firmalar için personel alımları gerçekleştirmektedir. Personel alımı ilanları Sabancı Holding'in resmi internet sitesinde yer almakta olan insan kaynakları, açık pozisyonlar bölümü aracılığı ile duyurulmaktadır.

Sabancı Holding tarafından ilan edilen pozisyonlara bakıldığında 13 farklı şirket için yüzlerce personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor ve  Sabancı Holding personel aımı detayları nedir.

ALIM DETAYLARI

Alım Yapacak Kuruluş: Sabancı Holding
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
İlan Edilen Farklı Pozisyon: Yüzlerce

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Sabancı Holding ilan etmiş olduğu yüzlerce pozisyon için Türkiye geneli çok sayıda personel alımı yapacak. Peki Sabancı Holding hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

BİLGİ GÜVENLİĞİ UZMAN YARDIMCISI
MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI
ENGELLİ MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI
TEKNOSACELL SORUMLUSU-TÜM İLLER
İŞ GÜVENLİĞİ MÜHENDİS
GENEL BAŞVURU
HAZİNE VE RİSK YÖNETİMİ UZMANI
MÜŞTERİ TEKNİK DESTEK MÜHENDİSİ/YÖNETİCİSİ

BAŞVURULAR

Sabancı Holding Türkiye geneli farklı pozisyonlar için çok sayıda personel alımı yapmakta olup kadroların bazıları hemen yukarıda verilmiştir. Sabancı Holding bünyesinde yer almakta olan firmalarda çalışmak isteyenler için aşağı bölüme başvuru linki sunulmuştur.

https://kariyer.sabanci.com/tr/acik-pozisyonlar
TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ