Ülkemizin en köklü ve en bilinir firmaları arasında yer almakta olan Sabancı Holding açık pozisyonları için Türkiye geneli çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. İlanlar Sabancı Holding'in resmi internet sitesindeki insan kaynakları bölümü aracılığı ile duyurulmaktadır.

Sabancı Holding insan kaynakları bölümü aracılığı ile duyurulan pozisyonlara bakıldığında 170'e yakın kadro için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Sabancı Holding hangi pozisyonlar için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmek ve ilan detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Sabancı Holding, İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 170'e Yakın, Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Sabancı Holding 170'e yakın ilan etmiş olduğu pozisyonlar için personel alımı yapacaktır. Peki Sabancı Holding hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

FİNANSAL DANIŞMAN, ŞUBELER SİGORTA YÖNETİCİSİ, SATIŞ YÖNETİCİSİ, KIDEMLİ YAZILIM UZMANI, DISNEY SATIŞ DANIŞMANI, MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI, ÇAĞRI MERKEZİ PERSONELİ, MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ PERSONELİ, TEKNO ASİSTAN, LİSE STAJYERİ 2017-2018 pozisyonları başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyonlara personel alımı yapılmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Sabancı Holding 170'e yakın kadro için personel alımı yapıyor. Müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip ederek formlar aracılığı ile başvurularını tamamlayabilir.

https://goo.gl/nww8d4
TÜM İŞ İLANLARINI BURADAN SORGULAYINIZ

Editör: TE Bilisim