Türkiye'nin önde gelen holdingleri arasında yer almakta olan Sabancı Holding açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmektedir. Personel alımı ilanları Sabancı Holding'in resmi internet sitesinde yer almakta olan insan kaynakları bölümünden duyurulmaktadır.

Sabancı Holding tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında şirketin kendi bünyelerinde çalışmak üzere yüzlerce personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Sabancı Holding, İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 160'a Yakın, Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Sabancı Holding 160'a yakın ilan etmiş olduğu pozisyonlar için personel alımı yapacaktır. Peki Sabancı Holding hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak. FİNANSAL DANIŞMAN, ŞUBELER SİGORTA YÖNETİCİSİ, SATIŞ YÖNETİCİSİ, KIDEMLİ YAZILIM UZMANI, DISNEY SATIŞ DANIŞMANI, MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI, ÇAĞRI MERKEZİ PERSONELİ, MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ PERSONELİ, TEKNO ASİSTAN, LİSE STAJYERİ 2017-2018 pozisyonları başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyonlara personel alımı yapılmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Sabancı Holding, Türkiye geneli 160'a yakın kadro için personel alımı yapacak. Peki başvurular nasıl yapılacak. Aşağıda belirtilmiş olan linki takip edecek adaylar Sabancı Holding personel alımı ilanlarını detaylı bir şekilde görebilir ve müracaatlarını da yine aynı link üzerinden gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/nww8d4 
TÜM İŞ İLANLARINI BURADAN SORGULAYINIZ

Editör: TE Bilisim