Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı gerçekleştiriyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki personel eksikliği için 1 kişilik boş kadro ile Büro Görevlisi alımı yapacak. Adaylar başvurularını en geç, 07 Haziran 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Ayrıca adayların çalışma şekli belirsiz süreli gerçekleşecektir. Adaylar başvurularını yapabilmeleri için 2015 veya 2016 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gereklidir.

Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin herhangi bir bölümünden mezun olmak. 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
 1)4 yıllık yükseköğretim kurumlarının Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin herhangi bir bölümünden mezun olmak,
2) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,
3) Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış bulunmak,
4) 2015- 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az altmış (60) puan almak.
5) Adayın İlan tarihi itibari ile Çayeli İlçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olması.
6) Deneme süresi 2 ay olup Vakıf Başkanlığı deneme süresi içerisinde uygun görmediği adayın sözleşmesini tek taraflı olarak fesih etme hakkına sahiptir.
7)İşe alımı gerçekleştirilen personelin 3 yıl süre ile vakıfta çalışma zorunluluğu bulunup kendisinin bu süre dolmadan ayrılmayı istemesi durumunda vakıfta çalışmış olduğu süre boyunca almış olduğu toplam maaş tutarının 2 katı miktarındaki bedeli vakfın hesabına yatırmak zorundadır.
8)Sınavla ilgili ilan Çayeli Kaymakamlığı'nın http://www.cayeli.gov.tr/, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün https://sosyalyardimlar.aile.gov.tr/ adresinde ve ulusal çapta yayın yapan konuyla ilgili internet sitelerinde yayınlanacaktır.
9)Müracaatlar Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün SYDV Personel Alım İlanları bölümünde yayınlanan web sayfası (http://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx) üzerinden 24.05.2017-07.06.2017 tarihleri arasında (07.06.2017 tarihi dahil) mesai bitimine kadar yapılacaktır.
10)Başvuruda bulunan adaylar istenilen belgeleri Çayeli Kaymakamlığı Hükümet Binası Kat:1 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 09.06.2017 Cuma günü mesai bitimine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.
11)Mülakat sınavı 13.06.2017 Salı günü Çayeli Hükümet Konağı SYDV toplantı salonunda (Kat:4) yapılacaktır. Mülakata girecek adaylar 13.06.2017 Salı günü saat 9.30' da Vakıf hizmet bürosunda hazır bulunacaklardır.
12)Vakfımız sözlü sınav sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.
Editör: TE Bilisim