Renault 500 İşçi Personel Alıyor

Otomobil denilince akla ilk gelen firmaların başında gelen Renault, 500 personel alımı yapacağını duyurdu. Çıkarmış olduğu Araç modelleriyle dikkat çeken Renault firması, Bursa'da bulunan fabrikası için 500 eleman alımı yapacak. Renault 500 Personel alımına ilişkin merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

 

Renault, Bursa fabrikasına alacağı 500 personel alımı için yapmış olduğu duyuru hakkında önemli açıklamalar yaptı. 500 işçi alımı için gazeteye ilan veren Renault, otomotiv sektöründe çalışmak isteyen dinç ve dinamik takım arkadaşları arıyor. Renault, 500 personel alımına kimler nasıl başvuru yapabilecek? Renault vermiş olduğu ilanda otomotiv sektörü bölümlerinden birine uygun olan mezunlardan hem kalfalık hem de ustalık belgesine sahip olan bay ve bayan personel alımı yapacak. İlanda kendine güvenenlerin başvurularını bekliyoruz dendi.

 

NASIL BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ?

 

Renault Bursa'daki fabrikasına 500 personel alımı yapacağını duyurdu. Renault otomotiv sektörlerinin her hangi bir bölümünden mezun olanların alınacağı erkek-kadın işçi alımı yapacak. Renault, işçi alımlarını İnternet üzerinde gerçekleştirecek. 500 personel alımına başvuru yapacak adaylar İnternet üzerinden müracaatlarını şahsen yapacaklar. İş başvuruları için Renault, İnsan kaynaklarının değerlendirmelerini göz önüne alarak, bir sonuca varacak.

 

İSTENECEK BAZI ÖZELLİKLER VE MÜLAKAT

 

500 işçi alımında başvuru yapacak adaylardan Teknik bilgi ile birlikte birikim, kişisel özellikler ve şirket kültürüne uyum sağlamak gibi konularda değerlendirilecek bazı adaylar, buna göre; bu görevler için ise adayların Fransızca ve/veya İngilizce seviye tespit sınavlarına girişleri sağlanacak.

http://www.oyak-renault.com.tr/page.aspx?id=176

Editör: TE Bilisim