PTT İdari Hizmet sözleşmeli İHS Müdür görevde yükselme sınavı sonuçları açıklandı. Posta ve Telgaf Teşkilatı geçtiğimiz yıl yapmış olduğu sınav sonuçlarını İnternet sitesi üzerinden adaylara duyurdu. GYS sınavı 22 Nisan 2017 tarihinde yapılmıştı. PTT insan kaynakları daire başkanlığı tarafından gerçekleştirilen sınav uzun bir zaman sonra açıklandı. Yazı sınav Gazi Üniversitesine bağlı SEM ile gerçekleştirildi. Yazılı sınavı kazanan adaylara ikinci bir aşama bekliyor. Yazılı sınavından başarılı olan müdür adayları mülakat sınavına girecekler.

Sınav değerlendirmesinde adaylar yüz puan üzerinden doğru cevaplandırdıkları soruların dikkate alındığı bir hesaplama yapıldı. Yanlış cevaplar doğruları götürmedi. 60 puan ve üzeri alan adaylar sınavdan başarılı sayıldılar. PTT görevde yükselme sınavını kazanan aday sayısı 375 kişi olarak açıklandı. Asıl listede ise 326 kişi yer alıyor. Sınav sonucuna göre 49 kişi de yedek listede yer aldı.

PTT GÖREVDE YÜKSELME MÜLAKAT SINAVI

Yazılı sınavdan başarılı olan 326 aday sözlü sınava tabi tutulacaklar. Sözlü sınavdan da kazananlar başarılı oldukları takdirde Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Anonim Şirketinden Müdür olarak görev alacaklar. 

PTT görevde yükselme sınavı sonuçları için tıklayın.

Editör: TE Bilisim