Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan PTT'nin 2017 yılı içerisinde toplam 2 bin 500 personel alımı yapacağını duyurdu. Bu haber ile adaylar büyük sevinç yaşarken yine Bakan Ahmet Arslan önümüzde ki hafta içerisinde toplam 500 kişilik alımların başlayacağını ve müracaatların da başlayacağını duyurdu. Buna göre Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi önümüzde ki hafta içerisinde 500 kişilik personel alımını başlatacak. Peki hangi kadrolar için alımların yapılması bekleniyor?

Hangi Kadrolar İçin Alım Yapılacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan PTT'nin yıl içinde 2 bin 500 olmak üzere önümüzde ki hafta 500 kişilik alımı yapacağını duyurdu. Yine Bakan Ahmet Arslan'ın ifadelerine bakıldığında 500 kişilik alım için büro görevlisi, gişe görevlisi ve dağıtıcı alımlarının yapılacağı tahmin edilmektedir.
Paylaşılan görsellere bakıldığında Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinin 13 Şubat 2017 - 18 Şubat 2017 tarihleri arasında 500 kişilik alım müracaatlarını kabul edeceği görülmekte olup başvuracak olan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olması ve kadrolar için belirlenmiş olan asgari puanı almış olması gerekmektedir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar müracaatların başladığının duyurulması ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinin resmi internet sitesinde bulunmakta olan insan kaynakları bölümü aracılığı ile gerekli detayları öğrenebilecek ve başvuruları yapabilecektir.
Editör: TE Bilisim