2017 yılında birçok kamu ve kuruluşuna personel alımları devam ediyor. Bakanlıklar tarafından açıklanan ve istihdam edilmek üzere alınacak olan personeller için bir yeni gelişme daha yaşandı. Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, yapmış olduğu açıklama ile uzun zamandır beklenen PTT personel alımlarına dair bilgiler verdi.

PTT ye bünyesindeki boş kadrolar için istihdam sağlamak adına Ulaştırma, Denizcilik ve  Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan 2 bin 500 yeni personelin alınacağını resmen açıkladı. Peki PTT bünyesine alınacak olan 2 bin 500 personel ile ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, hangi kadrolar için açıklamalarda bulundu?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan katılmış olduğu canlı yayın programında herkesin uzun zamandır merak ettiği PTT personel alımlarına  dair açıklama yaparak PTT nin bünyesine istihdam etmek üzere 2 bin 500  personel alımı yapacağını söyledi.

Uzun zamandır beklenen PTT personel alımına  dair açıklamalarda bulunan  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda önümüzdeki süreçte alımlar ile ilgili bilgileri sizlere isinolsa.com olarak paylaşacağız. PTT personel alımlarına dair tüm haberler için bizleri takip ediniz.
Editör: TE Bilisim