Ülkemiz de ilk defa uzun ömürlü süt üretimi yapan Pınar Süt ile ilgili personel alımı ilanları hakkında genel bilgiler makalemizde bulunmaktadır. Sizde Pınar süt ile ilgili bilmediklerinizi öğrenmek istiyorsanız makalemizi okumaya devam edebilirsiniz. Makalemiz de ayrıca personel ihtiyacı olan kısımları Pınar Süt Personel Alımı İş İlanları ile tek tek yazdık. Bir işe ihtiyacınız varsa doğru yerde doğru yazıyı okuyorsunuz demektir. Pınar süt çok geniş bir ürün çeşidine sahip, buna bağlı olarak da alım yapacağı personel sayısı bir hayli fazla durumda. Ortalama sekiz bine yakın kişiye iş imkanı sağlayan Yaşar Holding bünyesinde ki Pınar Süt yeni yapacağı işçi ve personel alımlarıyla bu sayıyı daha üst sınırlara çıkarmaya hazırlanıyor. İş arayanlar için bu büyük bir fırsat.

1973 de İzmir’de kurulan Pınar Süt Avrupa’nın en gelişmiş tesislerine sahip olmakla birlikte, ilkleri gerçekleştirerek sektöründe ki liderliğini sürdürmektedir. Kalite ve hizmet anlayışının meyvelerini bir çok ödüle layık görülerek ve tüketicinin güvenini kazanarak toplamıştır. Süt ve süt mamüllerin de en beğenilen şirket, en iyi marka ve ambalaj tasarımları gibi daha bir sürü ödül kazanmıştır. Sosyal projelerde de isminden sıkça söz ettiren Pınar Süt, Pınar Çocuk Tiyatrosu ve Pınar resim Yarışması ile de ödüle layık görülmüştür. Çevreye duyarlı projeleri sayesinde de çok dikkat çeken Pınar Süt Büyük ölçekli işletmeler sınıfında da teşekkür belgelerine hak kazanmıştır.

Pınar Süt Personel Alımı İş İlanları ile farklı pozisyonlarda iş bulma imkanınız devam ediyor. Bu pozisyonlardan bazıları şu şekilde; bakım mühendisi, vardiya mühendisi, ihracat operasyon sorumlusu ve Türkiye’de farklı şehirler de çalıştırılmak üzere genel personel başvurusu altında daha bir çok pozisyonda personel alımı yapılacaktır. Öğrenciler için staj amaçlı olarak da kapılarını açan Pınar Süt tüm departmanların da staj şansı tanımaktadır. Büyük bir kuruluşta parlak bir gelecek hedefleyen, kariyer imkanlarına sahip olmak isteyen iş arayan ve staj yapmak isteyen öğrencilerin hiç vakit kaybeden başvuru yapmaları tavsiye olunur. İş ilanları ve başvuru için Alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/yasar-holding-a-s-is-ilanlari-c1038-p412/