Philip Morris oldukça köklü bir firmadır. Markası adı altında 160 ülkede hizmet vermeye devam eden uluslararsı bir şirkettir. Tütün şirketi olan Philip Morris 2007 yılında %15.6 lik oran ile dünya çağında hizmet veren bir tütn şirketinde sizde çalışmak istemezmisiniz.

Philip Morris “ işimizi hızla büyütmek , Sağlığa zararın azaltılması için sürekli çalışmak ,Çevik bir organizasyon kurmak “ stratejileriyle günümüze kadar büyüyerek gelmiş ve 2017 de de personel alımı yaparak daha çok büyümeyi hedeflemektedir.

Philip Morris’de çalışmak için;

Philip Morris farklı özellikte ve farklı bakış açılarına sahip kişileri arasında görmek istiyor. Pozisyonlara göre iş alım süreçleri farklılık göstermektedir. Her pozisyon için gerekli olan yetkinlikler, teknik bilgiler ve motivasyon ayrıca değerlendirilmekte olup teknik pozisyonlar dışında, üniversiteden mezun olunan bölüm veya not ortalamaları dikkate alınmamaktadır. İşveren olarak Philip Morris çalışanlarına uluslararası kariyer, başarı bazlı ilerleme , ilk günden iş sorumluluğu, farklı alanlarda deneyim gibi olanaklar sağlar. Çalışanlarından kendilerine ve şirkete katkılarını arttırmalarını bekler ve bunun için gerekli alt yapıyı oluşturur. Philip Morris çalışan ve iş veren arasındaki bağın iyi olması için işe alım sürecinde e değerlendirme yaparken, yetkinlik bazlı mülakata ek olarak zaman zaman yetenek testleri, İngilizce testleri, kişilik envanterleri, grup çalışmaları ve simülasyonlar kullanmakta.

Philip Morris şu anda açtığı bir çok iş pozisyonu ile çok sayıda personel alımı yapacak. Ayrıca alımlar arasında engelli alımlarıda bulunmaktadır.

Philip Morris Hangi Pozisyonlarda Alım yapıyor ?

  • Saha Satış Sorumlusu
  • Genel Başvuru - Philsa
  • Üretim Operatörü
  • Zincir Mağazalar Temsilcisi (ENGELLİ)
  • Saha Satış Sorumlusu Yetiştirme Programı ( İŞKUR)

Gibi bir çok pozisyon bulunmaktadır.

Philip Morris 2017 iş alımlarında bir çok açık pozisyon bulunmakta ve ayrıca bir çok şehirde(izmir, adana, İstanbul vs…) çalışma olanağı var. Eğer sizde Philip Morris’de çalışmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim