Ülkemizin petrolcülük sektörünün en önemli firmaları arasında yer alan ve Türkiye'nin dört bir yanında şehir merkezlerinde, otobanlarda, caddelerde sıklıkla şubeleri ile karşımıza çıkmakta olan Petrol Ofisi Anonim Şirketi yatırımlarına devam ederken bayilik, şube sayısını artırmak için çalışmalar sürdürmektedir.

Yine Petrol Ofisi Anonim Şirketi yatırımlarını sürdürdüğü gibi taşımacılık, pompacı, market ve şubeleri için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Petrol Ofisi Anonim Şirketinin personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup ilanlar tespit edilen açık pozisyonlara göre gerçekleştirilmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda alımın yapıldığı görülüyor. Peki pozisyonlar ile ilan bilgisine ilişkin detaylar nedir?

İLAN BİLGİSİNE İLİŞKİN DETAYLAR

Petrol Ofisi Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirecektir. Peki ilan bilgisi nedir? Buna göre personel alımı Petrol Ofisi Anonim Şirketi tarafından yayımlanmış olan ilanlar için yapılacak olup 15'e yakın farklı kadro için Türkiye'nin dört bir yanına personel alınacaktır. Bazı kadrolar için adayların vardiyalı çalışma sistemine uygun olması, en az ortaöğretim mezunu olması, tercihen sigara kullanmıyor olması (şube pompacıları), dikkatli olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir?

POZİSYONLAR NELERDİR?

Petrol Ofisi Anonim Şirketi 15'e yakın kadro için çok sayıda personel alımı yapılacaktır. Peki pozisyonlar nelerdir? Yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında İkmal & Lojistik SEÇG İş Ortağı, Muhasebe Uzmanı, Stratejik İkmal Uzmanı, Bakım Şefi - Derince, Kocaeli, Direkt Satışlar Temsilcisi, Investment Controlling & Reporting Specialist, Financial Controlling Specialist vb. gibi pozisyonlar için personel alımının yapılacağı görülmektedir. Peki adaylar başvurularını ilgili ilanlara nasıl yapacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Petrol Ofisi Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 15'e yakın kadro için personel alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılacak. Buna göre müracaat etmek isteyen adayların (https://goo.gl/yc2FTU) linkini kopyalayıp tarayıcı adres çubuğuna yapıştırarak başvuru sayfasına gitmesi ve müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARINI BURADAN TAKİP EDİNİZ

Editör: TE Bilisim