Ankara’da yer alan kamu kurumları, personel eksikliği için Türkiye İş Kurumu üzerinden personel alımı yapacak. Toplum Yararına Program kapsamında hazırlanan listeyi aşağıda paylaşacağız. Personel alımlarının sadece Ankara’daki kamu kurum ve kuruluşlarında olduğunu hatırlatmak istiyoruz.

Personel Alımı Yapacak Kurumların Tam Listesi

Ayaş Belediyesi, Haymana Belediyesi, Yenimahalle Belediyesi, Sincan Belediyesi, Beypazarı Belediyesi, Elmadağ Belediyesi, Mamak Belediyesi, Etimesgut Belediyesi, Güdül Belediyesi, Çankaya Belediyesi, Bala Belediyesi, Nallıhan Belediyesi, Kahramankazan Belediyesi, Gölbaşı Belediyesi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Gazi Üniversitesi Rektörlüğü, Çamlıdere Orman İşletme Müdürlüğü, Ankara Orman İşletme Müdürlüğü, Ankara İdari Bölge Mahkemesi Müdürlüğü, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ankara Orman Fidanlık Müdürlüğü

Personel Alımı İçin Başvuru Şartları

  • 18 yaşını doldurmuş olmak,

  • Yetim, dul, malul ya da emekli maaşı almıyor olmak,

  • Açıköğretim hariç, öğrenci olmamak,

  • Türkiye İş Kurumu (TİK) kayıtlı işsiz statüsünde olmak

  • Toplum Yararına Program’dan faydalanmaya başlanıldığı günden itibaren, herhangi bir sosyal yardım (nakit) olmuyor olmak.

Personel Alımı İçin Başvurular Nasıl Yapılacak?

Belirtilen özellikleri taşıyan adaylar, personel alımı için başvuruları iki türlü yapabilecek. Adaylar, İŞKUR’un resmî web sitesine girerek üye olup ardından online başvuru yapabilir. Diğer başvuru şekli olarak ise Türkiye İş Kurumu Müdürlükleri’ne giderek bizzat başvuruda bulunabilecekler.

Editör: TE Bilisim