Ülkemizin en tanınır ve gıda anlamında sürekli yatırımlarına devam eden firmaları arasında yer almakta olan PepsiCo açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmektedir. PepsiCo firması; Pepsi, Lays, Ruffles, Doritos, Cheetos, Rocco, Lipton, Yedigün, Çerezza vb. gibi önemli gıda isimlerinin sahibidir.

PepsiCo personel alımı ilanları resmi internet sitesinde yer almakta olan açık pozisyonlar ve interaktif iş ilanalrı siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: PepsiCo
İlan Edilen Farklı Pozisyon: 20'ye Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

PepsiCo açık pozisyonları için çok sayıda personel alımı yapacaktır. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak. Yayımlanan ilanlara bakıldığında;

Depo Elemanı
Mekanik Bakım Teknisyeni
Filo Raporlama Uzmanı
Plasiyer
Müşteri Temsilcisi
Üretim Mühendisi

Yukarıda belirtilen pozisyonlar başta olmak üzere ilan edilmiş 20'ye yakın açık pozisyon için Türkiye geneli yüzlece personel alımı yapılacaktır. Peki PepsiCo firması personel alımı ilanlarına adaylar nasıl müracaat edebilir.

MÜRACAATLAR

PepsiCo firması bünyesinde çalışmak ve ilanlara müracaat etmek isteyenler için aşağıya müracaat linkini paylaşıyoruz. Hemen başvuru linkini takip edecek olan adayla PepsiCo'nun alım yaptığı pozisyonları görebilir ve başvurularını da yine aynı kanal üzerinden gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/zpe4EE

TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ