Ülkemizin iç giyim konusunda önemli firmaları arasında yer alan ve müşteri hacmini geliştirerek her sene yeni bölgelere şube açılışlarına devam eden Penti satış rakamlarını yükselmekte ve yaptığı kampanyalar ile müşterileri çekmeyi başarmaktadır.

Açık olan pozisyonlar için de personel alımları gerçekleştirmekte olan Penti ilanlarını kadrolar ve nitelikler dahilinde kamuoyuna kariyer siteleri vasıtası ile duyurmaktadır. Yeni duyurulan ilanlara bakıldığında Penti'nin farklı pozisyonlarda görev yapmak üzere personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki Penti personel alımı detayları nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Penti iş ilanları için personel alımı yapıyor. Peki personel alımı detayları nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, diksiyonu düzgün olmak, kategori konusunda bilgili olmak, müşteri ilişkilerine önem vermek, kılık kıyafetine özen göstermek, bakımlı olmak, ekip çalışmasına yaktın olmak, yoğun çalışma sistemine ayak uydurabilir olmak şartlarına sahip olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nedir, nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR? BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Penti farklı pozisyonlara personel alımı yapıyor. Peki personel alımı kadroları nelerdir? Buna göre satış danışmanı, dönemsel satış danışmanı, part time satış danışmanı, depo görevlisi, mağaza müdür yardımcısı, mağaza müdürü, planlama uzmanı, mağaza sorumlusu, yarı zamanlı eleman pozisyonlarına personel alımı yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre Penti bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların https://goo.gl/19uzbG linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim