Ülkemizin önde gelen hava yolu firmaları arasında yer almakta olan Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi açık pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmeye devam etmektedir. Alımlar hakkında Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi firması kendi resmi internet sitesi üzerinden adaylara bilgi vermekte olup interaktif iş ilanları sitelerinden alım yapacağı pozisyonları duyurmaktadır.

Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi tarafından kamuoyuna ilan edilen açık pozisyonlara bakıldığında çok sayıda personel alımı gerçekleştirileceği gözükmektedir. Peki Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapacak

Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile çok sayıda farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Ekip Planlama Uzmanı
Simülatör Teknisyeni
Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı
Emniyet Yönetim Uzmanı
Akü Şarj Teknisyeni
Dokümantasyon Uzmanı
Kaptan Pilot – B737 - 800 / A320
Network Uzmanı
Bütçe ve Raporlama Uzmanı
Ofis Destek Elemanı (Engelli)

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi tarafından çok sayıda personel alımları gerçekleştirilmektedir. Müracaat edecek olan adaylar ilan edilen pozisyonların detaylarında belirtilmiş olan niteliklere sahip olması gerekmektedir. Başvurular için aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

https://goo.gl/lpmgRv
Editör: TE Bilisim