Ülkemizin en çok kullanılan ve en çok bilinen hava yolu şirketlerinden bir tanesi olan Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Alımlar hakkında resmi internet sitesi aracılığı ile bilgi vermekte olan Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi yine interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile boş pozisyonları duyurmakta ve bu pozisyonlar için alımlar gerçekleştirmektedir.

Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yeni yayımladığı açık pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Toplam 10 açık pozisyon bulunmakta olup adaylar bu pozisyonlara müracaat edebilir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Açık Pozisyon Sayısı: 10

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yeni yayımladığı açık pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirecek. Peki alınacak olan adaylar hangi pozisyonlarda istihdam edecek.

Ekip Planlama Uzmanı
Simülatör Teknisyeni
Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı
Emniyet Yönetim Uzmanı
Akü Şarj Teknisyeni
Dokümantasyon Uzmanı
Kaptan Pilot – B737 - 800 / A320
Bütçe ve Raporlama Uzmanı
Network Uzmanı
Ofis Destek Elemanı (Engelli)

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Pegasus kendi bünyelerinde istihdam etmek için personel alımı gerçekleştirecek. Müracaat etmek isteyenlerin aşağıda ki siteye giriş yapması ve gerekli nitelikleri öğrenerek başvuru yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/yCozN6