Ülkemiz başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında bilinir hava taşımacılığı firmaları arasında yer almakta olan Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi yatırımlarını sürdürmekte ve özellikle yaz sezonunun yaklaşması ile sefer sayısını artırmaya devam etmektedir.

Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmekte olup ilgili ilanlar Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi tarafından hazırlanmakta ve pozisyonlara göre istenen nitelikler de sunulmaktadır. Yeni ilanlara göre Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi en az ilkokul mezunu çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki detaylar nedir, hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi iş ilanları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olmak, sorumluluk sahibi olmak, kılık kıyafeti düzgün olmak, diksiyonu düzgün olmak vb. gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki adaylar ilanlara nasıl başvuru yapabilir ve pozisyonlar nedir?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Mühendisi, Yer Ekipman Bakım Onarım Uzmanı, Engelli-Ofis Destek Elemanı, Tecrübeli Kabin Memuru, Kıdemli Teknik Satın Alma Uzmanı, Kargo Satış, Pazarlama, Rezervasyon Uzmanı, Uçak Yükleme İşçisi, Güç Sistemleri Mühendisi vb. gibi pozisyonlar için personel alımı yapılacaktır. Peki nasıl başvuru yapılır? Başvurularını yapmak isteyen adayların https://goo.gl/GLrCbM linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak istediği pozisyonlar için müracaatlaarını gerçekleştirecektir.

DİĞER İLANLAR BURADA

Editör: TE Bilisim