Ülkemiz başta olmak üzere pek çok Avrupa ülkesine seferi bulunan ve milyonlarca müşterisi bulunmakta olan Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi sağlamış olduğu müşteri memnuniyeti ile her sene ilgili sefer sayısını artırmaya da özen göstermektedir.

Açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmekte olan Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi yeni ilanlarını kariyer siteleri üzerinden duyurmaktadır. Yeni duyurulan ilanlara bakıldığında Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketinin çok sayıda personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki pozisyonlar ve aranacak şartlar nedir, adaylar nasıl başvuru yapabilir?

ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi iş ilanları için personel alımı yapıyor. Peki aranan şartlar nedir? Buna göre adayların pozisyonlara göre aranan asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, seyahat engeli olmamak, sağlığı iş yapabilir olmak, bazı pozisyonlar için vardiyalı sistemde çalışabilir olmak, iletişim becerileri yüksek olmak, genç ve dinamik olmak, bazı pozisyonlar için aranan yabancı dil şartını taşıyor olmak, bazı pozisyonlar için aranan boy şartına sahip olmak şartlarına sahip olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nedir nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi hangi pozisyonlara personel alımı yapacak? Buna göre misafir destek elemanı, uçak bakım teknisyeni, kabin memuru, finansal analiz uzmanı, uçak mühendisi, yer ekipman bakım onarım uzmanı, işçi, simülator teknisyeni vb. gibi pozisyonlar için personel alımı yapılmakta olup başvurularını yapmak isteyen adayların https://goo.gl/zYNa7t linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Ardından adaylar tüm pozisyonları görebilir ve müracaatlarını gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim