Türkiye'nin hava taşımacılığı konusunda en ünlü firmaları arasında yer almakta olan Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi yaz aylarının gelmesi ile yeniden sefer sayılarını Türkiye geneli artırmaya başladı. Buna göre Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi personel alımları da yapıyor.

Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi tarafından interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurduğu pozisyonlara bakıldığında çok sayıda en az lise mezunu personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi personel alımı detayları nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi
Açık Pozisyon Sayısı: 15'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi 15'e yakın ilan etmiş olduğu pozisyonlar için çok sayıda personel alımı yapacak. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir.

Muhasebe Uzmanı
Ofis Destek Elemanı - Engelli Personel
Simülatör Teknisyeni
Onaylayıcı Uçak Teknisyeni
Finans Uzmanı
Elektrik Teknisyeni
Gelir Kontrol Uzmanı
Uçak Yükleme İşçisi

BAŞVURULAR

Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi açık pozisyonları için çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki nasılbaşvuru yapılır. Aşağıda belirtilmiş olan linkleri takip edecek olan adaylar ilgili formlar yardımı ile pozisyonlara başvurularını yapabilir.

https://goo.gl/WkJKyR
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ