Ülkemizde başta olmak üzere dünyanın dört bir yanına seferler düzenleyen ve her sene sefer sayısını artırmaya özen göstermekte olan Pegasus büyüme oranını geliştirmekte ve özellikle yaz aylarının gelmesinden dolayı hem personel hemde filo sayısını artırmaktadır.

Açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için nitelikler belirleyen ve ilanlar hazırlayan Pegasus hem kadroların kamuoyuna duyurulması hemde başvuruların yapılabilmesi için ilanları kariyer siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Yeni ilanlara göre Pegasus firmasının çok sayıda memur ve personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Pegasus iş ilanları için personel alımı yapmakta olup adayların hangi şartlara sahip olması gerekmektedir? Buna göre en az lise mezunu olmak, uçuş konusunda korku yaşamama, bazı pozisyonlar için belirlenen dilleri biliyor olmak, diksiyonu düzgün olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, bazı pozisyonlar için tecrübeli olmak, ekip çalışmasına hakim olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılacak ve alımlar hangi pozisyonlar için yapılacak?

ALINACAK POZİSYONLAR ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Pegasus kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda memur ve personel alımı yapıyor. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre kabin memuru, mekanik teknisyen, işçi, ağ uzmanı, iş sağlığı güvenliği ve çevre uzmanı, yer ekipman bakım ve onarım uzmanı, kıdemli teknik satın alma uzmanı, engelli ofis destek elemanı, tecrübeli kabin memuru, kıdemli çalışma ilişkiler uzmanı gibi pozisyonlar için alımlar yapılmakta olup başvurularını yapmak isteyen adayların https://goo.gl/gQpm9a linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması başvurularını da ilgili pozisyonlar için gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim