Pegasus 44 Personel Alımı Yapacak

Türkiye'nin dört bir tarafına seyahat imkanı sağlayan Pegasus Havayolları, kendi bünyesine toplamda 44 personel alımı yapacak. Peki Pegasus Havayolları hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak işte detaylar.

Pegasus Havayolları 26,27 ve 28 Kasım tarihlerinde yayınlanan ilan ile ilgili 44 personel alımı yapacağını duyurdu. Kendi sloganını yaratan Pegasus Havayolları, personeller için Takım arkadaşı arıyoruz sloganını kullanıyor. Pegasus Havayolları için başvuru yapacağını pozisyonları sırasıyla İş Güvenliği Uzmanı, Dijital Kanal Yönetimi Uzmanı, Uçak İçi Satış ve Hizmetler Operasyon Elemanları başta olmak üzere Atölye teknik memuru, Apron Memuru, şoför ve engelli pozisyonları için başvurular yapabileceksiniz.

Peki Pegasus ailesine nasıl katılabilirsiniz? Sizlerde Pegasus ailesine katılabilmek için tabiki istenen şartları yerine getirmeniz gerecek. İşte Pegasus ailesine katılım yapmadan önce yapacağınız şartlar. Lise, ön lisans ve lisans mezunları hangi pozisyonlara başvuru yapabilecek? Pegasus tarafından aranan nitelikler sizle için uyuyorsa tek yapmanız gereken aşağıda verdiğimiz linke tıklayarak online olarak başvuru formunu doldurmanız olacak. En güncel İş ilanlarından haberden olmak için www.isinolsa.com'u takip edin.

Editör: TE Bilisim