Hava yolları sektöründe önemli yere sahip olan Pegasus 18 farklı unvanda en az lise mezunu olan çok sayıda personel alımı yapacak. Pegasus Hava Yolları firması 1990 yılından beridir 5 binden fazla personel sayısı ile hava yolu taşımacılığında lider firmalardan bir tanesi konunumunda. Pegasusun sağladığı sosyal ve mali haklar nedeniyle iş arayan adayların tercihleri arasında yer alıyor. Hangi unvanlarda alım yapılacak? Başvuru detayları..

BAŞVURU YAPILACAK POZİSYONLAR!

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. teknik kadrolarda mekanik teknisyeni, kıdemli iş analisti, engelli ofis destek elemanı, elektrik teknisyeni, eğitim uzmanı, arge uzmanı, simülatör teknisyeni, ekip tahsis destek uzmanı, organizational development, senior Human Resources, Product management, flifht dispatcher pozsiyonlarında çok sayıda alımlar yapacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular kariyer ilan siteleri üzerinden alınacak. Pegassus çok sayıda personel alım ilanlarındaki başvurularda bazı genel şartlar aranacak. Buna göre adayların T.C. vatandaşı olması, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmaması, office programlarına hakim, güler yüzlü, takım çalışmalarına yatkın ve başvuru yapılacak olan pozisyonların isteği özel şartları taşıyan adaylar başvuru yapabilecek. Buna göre başvuru yapmak isteyen adaylarına aşağıdaki linki kopyalarak tarayıcıdan açabilirler. Daha fazla personel alımları hakkında anında bilgi almak için mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.

Başvuru için: https://goo.gl/KV4Djm

İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim