Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna yayımlanan ilan ile Pazaryeri Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere daimi süreli memur personel alımı yapacağı öğrenildi.

Peki alınacak olan adayın sahip olması gerektiği nitelikler ya da sertifikalar var mı? Alınacak olan personel Pazaryeri Belediye Başkanlığı bünyesinde hangi pozisyonda istihdam edecek? Başvuru süresi ne zamana kadar?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna yayımlanan ilan ile Pazaryeri Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere daimi süreli memur personel alımı yapacağı öğrenildi. Peki alınacak olan personel Pazaryeri Belediye Başkanlığı bünyesinde hangi pozisyonda istihdam edecek?

Su Sayaç Okuma Elemanı

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyon için personel alımı yapılacaktır.

Kimler Başvuru Yapabilir

En az ilköğretim mezunu olmak
Su sayaç okuma sertifikasına sahip olmak

Başvuru yapacak olan adayların en az ilköğretim mezunu olmaları gerekmekte olup yine adayın su sayaç okuma sertifikasına sahip olması gerekmektedir. Bu belgeye sahip olmayan adaylar müracaat edemez. Başvuru yapacak olan adayların İŞKUR ile irtibata geçmesi gerekmekte olup 8 Mart 2017 tarihine kadar tüm belgeler ile adayların başvuru yapması gerekmektedir. Detaylar için aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim