Pamukkale Üniversitesi yaptığı duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı niteliklerde sözleşmeli oalrak Hemşire alımı gerçekleştirecek. Buna göre, Pamukkale Üniversitesi Lisans mezunu, Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu 2 Hemşire ve Lise Düzeyinde, Meslek Liselerinin hemşirelik bölümlerinden mezun 2 sözleşmeli hemşire olmak üzere toplamda 4 kişilik kadro ile personel alımı gerçekleştirecek.

Adaylar başvuru yapabilmeleri için aranan bütün şartları taşımaları gerekmektedir. Adaylardan öncelikle aranacak nitelik ise 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavıdır. Lise mezunu olan adaylar KPSSP94 ve Lisans mezunu olan adaylar KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları şarttır.

Bunun dışında adaylar, 657 saylı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak şartlarından sorumlu tutulacaklardır.

Bütün şartları taşıyan ve eğitim şartlarına uygun olan adaylar, en geç 15 gün içerisinde mesai saati bitmine kadar, http://www.pau.edu.tr/personel/tr adresinden indirilecek ve çıktısı alınarak dolruulmak sureti ile Pamukkale Üniversitesi Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Postayla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Başvuru işlemleri sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz etmeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, sözleşmeleri yapılmış olsa dahi iptal edilecek, hakkında yasal işlem yapılacaktır. İlanın tam metnini inceleyerek ilan hakkında daha derin bilgi sahibi olabilir ve başvuru yapabilirsiniz. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim