Devlet Personel Başkanlığı tarafından 31 Temmuz 2017 tarihli yapılmış olduğu duyurusuna göre, Palandöken Belediyesi bünyesine Teknisyen kadrosunda 1 kişi alacak. Adaylardan, Meslek Lisesinden Bilgisayar Donanım bölümünden mezun olmuş olmaları istenecektir. Adaylar bütün şartları taşımalar ıdurumunda başvuruları kabul edilmeleri durumunda 16 Ağustos 2017 tarihinde saat 14:00 da Palandöken Belediyesi Encüman Salonunda sınav yapılacaktır.

Buna göre başvurular, 07 Ağustos 2017 tarihi ile 11 Ağustos 2017 tarihleri arasında en geç saat 17:00 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Palandöken belediye başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne Şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Adaylardan başvuru sırasında, başvuu dilekçesi, öğrenim durumu belgesi, nüfuz cüzdanı fotokopisi, 4 adet fotoğraf, Özgeçmiş, ve İkametgah belgesi istenecektir.

Adaylar başvuru yapabilmeleri için, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, Meslek Lisesinden Bilgisayar Donanım Mezunu olmaları, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir durum olmamaları, ve herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak şartları aranacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim