İzmir ili Kemeraltı bölgesinde 1938 yılında açılan ilk şube ile hizmetlerine başlamış olan Özsüt aralıksız olarak o günden bu yana faaliyetlerini sürdürmekte ve ürünlerini müşterilerinin beğenmesi, müşteri memnuniyetine firmanın önem vermesi ile şu anda Özsüt Türkiye geneli bir marka olmuş ve pek çok bölgeye franchise bayilikler vermeye başlamıştır.

Yeni bölgelere şuıbe açılışlarına da kesintisiz olarak devam etmekte olan Özsüt açık olduğunu tespit ettiği kadrolar dahilinde personel alımları da gerçekleştirmektedir. Personel alımı ilanları Özsüt tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna kariyer siteleri üzerinden duyurulmakta olup sizler için tüm ilanları derledik. Peki alınacak olan pozisyonlar nelerdir?

POZİSYONLAR ile ŞARTLAR NELERDİR?

Özsüt açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için personel alımı gerçekleştiriyor. Peki alınacak olan pozisyonlar nelerdir? Buna göre cafe servis elemanı, sevkiyat sorumlusu, planlama uzmanı, yardımcı tesisler bakım teknisyeni pozisyonları için personel alınıyor. Aranan şartlar pozisyonlara göre değişiklik göstermektedir fakat genel olarak adayın sorumluluk sahibi olması, müşteri ilişkilerinde başarılı olması, kılık kıyafetine önem verir olmak gibi genel şartlara da sahip olması gerekmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Özsüt yukarıda verilen pozisyonlar için personel alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre Özsüt bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların https://goo.gl/Bw6g4P linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Ardından enter ya da git butonuna basacak olan adaylar müracaatlarını gerçekleştirebilir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA