Ülkemizin en bilinen holdingleri arasında yer alan ve Türkiye'nin dört bir bölgesine açtığı irili ufaklı alışveriş merkezleri ile büyüme oranını giderek geliştirmekte olan Özdilek Holding yeni yatırımlarını gerçekleştirmekte ve ülkemizin dört bir yanı için uygun bölgelere yeni alışveriş merkezi kurumlarına devam etmektedir.

Büyüme oranlarına ara vermeden devam etmekte olan Özdilek Holding hem kendi bünyesi hemde sahibi olduğu firmalar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. İlgili personel alımı ilanları Özdilek Holding tarafından hazırlanmakta olup ilanlar hazırlanmadan önce ihtiyaç duyulan pozisyonlar göz önünde bulundurulmaktadır. Yeni ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımları yapılmaktadır.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Özdilek Holding ve Alışveriş Merkezleri iş ilanları için personel alımı yapıyor. Peki Özdilek Holding ve Alışveriş Merkezleri personel alımı detayları nedir? Buna göre adayların pozisyonlara göre en az lise mezunu olması, görev yapacağı kadro için sorumluluk sahibi olması ve esnek mesai saatlerine uyum göstermesi gerekmektedir. Yurt geneli 50'ye yakın kadro için personel alımı yapılıyor peki hangi pozisyonlara alımlar yapılacak.

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Özdilek Holding ve Alışveriş Merkezleri kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 50'ye yakın kadro için çok sayıda personel alımı yapılıyor ilgili pozisyonlara bakıldığında E-Ticaret Sipariş Hazırlama Elemanı, İç Piyasa Satış Temsilcisi, Teknik Servis Ofis Koordinatörü, Kurumsal Satış Yetkilisi / Temsilcisi, Kat Hizmetleri Ofis Koordinatörü, Üretim Pazarlama Sorumlusu, Üretim Planlama Sorumlusu, Sinema Görevlisi (İstanbul), E-ticaret Yazılım Geliştirme Uzmanı gibi iş ilanları için personel alımı yapılmaktadır. başvurularını yapmak isteyen adayların (https://goo.gl/aNrPTM) linkini tarayıcılarına yapıştırarak tüm pozisyonları görüntülemesi ve başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim