Bilindiği gibi Otokar Anonim Şirketi ülkemizin her noktasına bilinen ve özellikle otobüs gibi araçların üretimlerini, parçalarını ya da sağlamlığının devamını sağlayan firmalar arasında yer almaktadır. Alımlar hakkında Otokar Anonim Şirketi insan kaynakları bölümü aracılığı ile kamuoyuna bilgi verdiği gibi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de bünyelerinde ki açık pozisyonları duyurmaktadır.

Yayımlanan açık pozisyonlara adaylar tarafından bu kanal üzerinden müracaatlar yapılmakta ve başvuruların tamamı değerlendirilmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Otokar Anonim Şirketinin çok sayıda personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Otokar Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapmaya devam ediyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor?

Elektrik/Elektronik Sorumlusu
Endüstriyel Otomasyon ve Elektrik Uzmanı
Yazılım Geliştirme Uzmanı
Yazılım Uzmanı
Analiz Mühendisi
Yazılım Mühendisi
Mekanik Sistem Mühendisi
Konfigürasyon Mühendisi
Yurtdışı Servis Mühendisi

Yukarıda belirtilmiş olan kadrolar için açık pozisyon olduğunu belirte Otokar Anonim Şirketi bu pozisyonlar için personel alımı yapacak. Alımlar Kocaeli ve Sakarya ili için yapılacak olup adayların müracaat edeceği kadro için istenen niteliklere ve belgelere sahip olması gerekmektedir. Başvurular ve müracaatlar için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/otokar-is-ilanlari-c1279-p3052
Editör: TE Bilisim