Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı 19 Mart 2018 tarihli yayımlamış olduğu ilana göre bünyesinde bulunan memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı alanlarda toplamda 5 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti. Duyuru Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olup başvurular Nisan ayında sona erecektir. Ayrıca adaylardan aranana nitelikler içerisinde Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı bulunmamaktadır.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİ?

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığıalım yapacağı 5 kişilik kadro ile adaylardan, alım yapılacak alanda en az 4 yıllık eğitim görmüş veya bunlara denkliği olan ve YÖK tarafından onaylı Yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dİl Sınavınından C veya B drecesinde puan almış olmak, İlgili alanda tecrübeye sahip olmak, T.C. vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerliğini yapmış veya herhangi bir ilisi bulunmamak, yapılacak güvenlik veya arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir problemi olmamak ve herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak nitelikleri aranmaktadır.

Yukarıdaki niteliklere göre Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi BaşkanlığıSözlü usülünde Giriş sınavı yapacaktır. Giriş sınavı 11 Nisan 2018 tarihinde Ankarada yapılacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 02 Nisan 2018 tarihine kadar mesai saati bitimine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı resmi internet sitesinden alınacak sınav formu ve istenilen belgeler ile birlikte Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı Üniversiteler Mahallesi, İhsan Doğramacı Bulvarı No:1 Bilkent/ANKARA 06800 adresine şahsen veya posta yolu ile yapılması gerekmektedir. İlanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim