Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Ölçme Seçme ve yerleştirme merkezi Başkanlığı (ÖSYM ) bünyesindeki persoel eksikliğini karşılamak amaçlı personel alımı yapacağını belirtmişti. Başvuruların ilanın yayımlanması ile birlikte başlamasının ardından artık sona ermektedir.

ÖSYM ayrıca bünyesine alımını yapacağı alanlar için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aramıyacak. Buna göre 657 Sayılı devlet memurları kanuna göre farklı alanlarda 2 kişilik kadro ile Matematik, Matematik Öğretmenliği alanında 1 ve Moleküler Biyoloji ve Genetik alanında 1 kişi alacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Söz konusu olan ilan için başvurular ilanın yayım tarihi olan 07 Mayıs 2018 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 21 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. ilgili ilan için başvurular, ÖSYM Üniversiteler Mahallesi, İhsan Doğramacı Bulvarı No:1 Bilkent/ANKARA 06800 adresinde bulunan İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığına, şahsen veya posta yoluyla başvuru yapılacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

ÖSYM alımını yapacağı yukarıdaki pozisyonlar için adaylardan, kamu haklarından mahrum bulunmamak, T.C. vatandaşı olmak, en az 4 yıllık eğitim veren fakültelerin lisans programlarındnan mezun olmuş olmak veya buna denkliği olan ve YÖK onaylı olan yurtdışı veya yurtiçi yükseköğretim kurumlarından mazun olmuş olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve İngilizce dil sınavından en az B seviyesinde puan almış olmak.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim