Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi her sene bünyesinde istihdam etmek üzere yüzlerce personel almaya devam etmektedir. Bilindiği gibi Yükseköğretime Geçiş Sınavı, Lisans Yerleştirme Sınavı, Dil Sınavları ve Kamu Personeli Seçme sınavını ÖSYM düzenlemektedir. Pek çok önem arz eden sınavların düzenlemesinden sorumlu olan kurum bu sınavların daha çok okunması ve kurumun daha güvenilir hale gelmesi için nitelikli eleman almaya devam ediyor. 
16 Mayıs 2016 tarihinde yayınlanan bildiride Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi bünyelerinde istihdam etmek üzere 13 personel alacağını açıklamıştı.

Başvuru Sonuçları Açıklandı

Uzman personeli olarak Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinde çalışmak isteyen personeller başvurularını yaptı ve meraklı bekleyiş ile başvuru sonuçlarının açıklanma tarihini bekler oldu. Nihayet ÖSYM'den konu hakkında açıklama geldi ve 2 Haziran 2016 tarihi ile 13 uzman personel alım sonuçları açıklandı

Kazananlar ne Yapacak?

ÖSYM'nin 13 uzman personel alım sonuçlarına bakmak için aşağıda sunduğumuz linki takip ederek TC kimlik numaraları ve ÖSYM şifreleri ile panele giriş yaparak uzmanlık başvuruları hakkında detaylı bilgiyi öğrenebilir.
Başvuruyu kazanan adayların işe alınma durumları kesin değil. Öncelikle adayların başvuruyu kazanmış olmaları gerekiyor. Detaylar bölümünde ise kazanan adaylara mülakatların ne zaman yapılacağı ve mülakatların nerelerde olacağı belirtilecek. Mülakatlar başlamadan önce adayların söz konusu yerde hazır olarak beklemesi gerekmektedir.

https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=4098
Editör: TE Bilisim