Yapılan duyuruya göre Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı personel alımı yapacak. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek amaçlı, farklı pozisyonlarda 16 kişilik boş kadro ile personel alacak. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı personel yönetmeliği hükümleri çerçevesinde, Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat illerinde alım yapacak. 

ALIM KADROLARI;

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı farklı pozisyonlarda olmak üzere 16 kişilik kadro ile personel alım kadro dağılımları şu şekildedir;

Uzman Personel : 12 Kişi,
Destek personeli : 3 Kişi,
İç Denetçi : 1 Kişi

Omak üzere toplamda 16 kişilik personel alımı yapılacak.

SINAV YAPILACAK!

16 kişilik boş kadro ile alım yapacak olan Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı, personel alımlarını düzenleyeceği sınav ile belirleyecektir. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Merkezi Samsun olup, Amasya Çorum Samsun ve Tokat illeri Ajansın Görev bölgelerine alım yapacak. Bu sebeple yapılacak olan sınavda geçerli not olan adaylar bu illerin Ajansın uygun gördüğü herhangi birine alınacaktır. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından yapılacak olan sınav, Kale Mahallesi Cumhuriyet Cad No:8 İlkadım /SAMSUN adresinde, 10-11-12 Temmuz 2017 tarihlerinde sınav yapacaktır. 

SINAVA KATILMA ŞARTLARI:

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı adaylardan sınava katılabilmeleri için, herhangi suç hükümlülüğü bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmayan, yurtiçi veya yurtdışı seyehat engeli bulunmayan, kamu haklarından mahrum bulunmayan, Olağanüstü Hal Kanun Hükmünde Kararnameler ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak veya olağanüstü hal döneminde alınan tedbirler nedeniyle görevlerine son verilmemiş olmak, yetenekli, dinamik, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, özgüven sahibi, iletişime açık, pozitif düşünen, üretken, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen olmak şartları aranacaktır. 

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 12 Haziran 2017 tarihi ile 23 Haziran 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, son başvuru günü en geç 18:00 a kadar Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı, Kale Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:8 İlkadım/SAMSUN adresine elden teslim etmeleri veya bu tarihe kadar belirtilen adrese ulaşmak kaydıyla posta veya kargo yolu ile göndermeleri gerekmektedir.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim