Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılan duyurya göre Orta Anadolu Kalkınma Ajansı bünyesinde bulunan personel eksikliğine istinaden alım yapacağını belirtti. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı 3 uzman personel, 1 Destek personeli olmak üzere toplamda 4 kişilik kadro ile personel alıyor. 

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, Kayseri, Yozgat ve Sivas illerinin kalkınması ve gelişmesine hizmet etmek isteyen yetenekli, dinamik, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendine güvenen, iletişime açık, pozitif düşünen, üretken, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen,bir veya daha fazla dile sahip olmak ve seyehat engeli olmayan adaylar alacak. 

Başvuru yapacak adaylar Orta Anadolu Kalkınma Ajansı resmi internet sayfası olan " www.oran.org.tr " adresinden ilanın tam metnine ulaşara ve ilanın tam metninde belirtilen belgeleri 30 Kasım 2017 tarihi ile 08 Aralık 2017 tarihleri arasında Mesai saatleri içerisinde başvuru yapmaları gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını son başvuru günü en geç 18:00 a kadar, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, Mevlana Mah. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No:79 Kat: 5 38080 Kocasinan / KAYSERİ adresine elden veya posta/kargo yoluyla teslim etmeleri gerekmektedir. Son başvuru tarih ve saatinden sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecek olup postadaki/kargodaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Editör: TE Bilisim