Devlet Personel Başkanlığı tarafından 07 Kasım 2017 tarihinde yapılan duyuruya göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığı SUEN bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı personel alımı yapacağını belirtti. Orman ve Su İşleri Bakanlığı SUEN Sözleşmeli olarak 1 kişilik boş kadro ile Proje Elemanı alımı gerçekleştirecek. Adaylara sınav sistemi uygulanacak olup Sınav 28 Kasım 2017 tarihinde sözlü olarak yapılacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR:

Orman ve Su İşleri Bakanlığı SUEN bünyesine alımını yaptığı Proje Elemanı için başvurularda son günlere gelindi. Başvurular en geç 15 Kasım 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular son başvuru gününe kadar Türkiye Su Enstitülerine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Bunun dışında posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. 

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER:

Orman ve Su İşleri Bakanlığı SUEN alım yapacağı kadro için adaylardan, Üniversitelerin Çevre Mühendisiği bölümlümlerinden en az lisans düzeyinde mezun olmuş olmak, son iki yıl içerisinde yapılan YDS den en az 70 puan almış olmak, Çoğrafi bilgi sistemleri ve hidrolojik modelleme konusunda tecübe sahibi olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatamdaşı olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Son başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak ve herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak şartları aranmaktadır.

 İlanın tam metini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.