Orman ve Su İşleri Bakanlığı Türkiye Su Enstitüsü Başkanlığı 06 Mart 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel ihtiyacını gidermek amaçlı Uzman personel alımı yapacak. Alımlar Orman ve Su İşleri Bakanlığı Türkiye Su Enstitüsü Başkanlığı tarafından yapılacak olan Giriş sınavı ile belirlenecektir. Ayrıca alımlar sözleşmeli statüde olacaktır. Alınacak 1 kişilik pozisyon ile başvuru yapacak adaylardan aranan şartlar şöyledir;

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Türkiye Su Enstitüsü Başkanlığı alım yapacağı kadro için adaylardan, 658 sayılı kanunun hükümlerinde 10. maddesindeki belirtilen şartlar ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı Türkiye Su Enstitüsü Başkanlığı istihdam edilecek uzman personel yönetmeliğinin 6. maddesinin 1, 2, 3, fıkrasındaki şartları taşımları, Son iki yıl içerisinde ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak, İngilizce dilinde geçerliliği devam eden YDS den 75 puan almış olmak, Sınava alınacak adayların Hidrojeoloji Mühendisliği bölümünden lisans mezunu olmak şartları aranmaktadır. Bu şartları taşıyan adaylar sonava tabii tutulacak olup sınavda başarılı olan 1 kişi kadroya alınacaktır. 

Başvuru yapacak olan adaylar Orman ve Su İşleri Bakanlığı Türkiye Su Enstitüsü Başkanlığı İdari ve Mali işler Koordinatörlüğünden veya www.suen.gov.tr internet adresinden alınacak başvuru formu ile 20 Mart 2017 tarihide mesai saati başladığından itibaren en geç 23 Mart 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Alım hakkında daha detaylı bilgi almak için ve duyuruya ulaşmak için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim